Startsida

Startsida

Z3-valparna 13,5 veckor

Välkommna till HassemansPosted by Hasse Sun, June 16, 2019 14:06:54
Händelserik vecka med bland annat besök av Kathrin från Eskilstuna. Lisa hade fixat med käk i form av skaldjurspaj som avnjöts tillsammans med champagne och kryddad norsk snaps. Med sig hade Kathrin sin fantastiska tik Hasseman's Yrra. Garanterat en av de bästa schäfer jag någonsin sett. Hon är extremt nervfast i alla situationer. Aldrig ett enda felbeteende. Någon kan förledas att tro att hon saknar motor. Helt fel, hon har allt! Chefstestaren på polisen Jens Gustavsson uttryckte det så att han aldrig sett en bättre schäfer på L-test. Yrra fick +3 på allt förutom +2 på nerver och dådkraft. (Enligt mitt förmenande så hade +3 även på nerverna varit rätt).


Nåväl, Z3-valparna är nu 13,5 veckor och några av köparna har fått lite problem med valparnas integritet och dominans. Vi själva har också märkt av att vår Zacko är en liten herre som inte låter sig kuvas utan vidare. Överlag kan nog sägas att valparna i Z-kullen inte varken kan eller skall hanteras med moderna velourmetoder. Det gäller alltså att "tala om var skåpet skall stå" om de sticker upp - direkt på rödbetan och utan krusiduller. Tar du inte den chansen så förvärrar du beteendet till nästa gång. Med andra ord så är dessa valpar riktiga HASSEMANS-SCHÄFER med stora bokstäver. Tro oss på vårt ord - vi vet vad vi talar om!


Här följer några nytagna bilder på vuxna i Y3-kullen och valparna i Z3-kullen. Först en bild på Yrra och en på Yoker. Sedan två bilder på Zorro som följs av två på Zacko och sedan två på Zegra. Stort tack till er köpare som sänder in bilder och extra mycket stort tack till Kathrin som är duktig fotograf.