Startsida

Startsida

Valparna får märkning och namn

Välkommna till HassemansPosted by Hasse Sun, March 31, 2019 15:58:28
Idag 31 mars 2019 har vi ihop med mamma Zola skålat i Champagne, samt frossat i räkor och laxtoast tillsammans med våra 2,5 veckors unga Z3-valpar. Dagen till ära blev valparna också döpta, färgmärkta och besiktigade. De har nu öppnat både ögon och öron och har så smått börjat intressera sig för varandra och omvärlden.

Vid den här valpåldern brukar egentligen ingen valp utmärka sig speciellt, men denna kull kan vara lite extra. De verkar ovanligt försigkomna. Den Svart/grå hanen Zacko skäller och utmanar syskonen på ett sätt som inte är så vanligt vid denna ålder.

Nu stundar ett par veckor med intensiv kamp mellan syskonen, samt mycket kontakt med div. människor som besöker oss. En viktig del av socialiseringen för valpar är att få höra nya röster, känna nya lukter och få gosa med den där konstiga tvåbenta rasen - människa.

Alla valpar är tingade. De som av någon anledning blev utan i denna omgång står förstås kvar på listan till en eventuell kommande kull. Återigen...., stort tack till alla vänner som medverkat vid parning och/eller stöttat oss med glada hejarop.
Extra mycket tack till Carina Nord med sin härliga täckhane Sniffer's Zniper.


Nu följer några bilder. Du kan också skrolla ner till de föregående uppdateringarna.


Svart/grå hanen Zacko


Svart/grå hanen Zorro


Grå hanen Zonny

Grå tiken Zassa

Grå tiken Zegra

Svart/grå tiken Zorba (märkt på svansroten, somnade)


Champagne och toast-frossa vid 2,5 veckors valpmärkning och namngivning