kennelnytt

kennelnytt

Y3-kullen har blivit 6 veckor

kennelnyttPosted by Hasse Sun, March 22, 2015 17:39:08
Efter en veckas väntan på vår avsända SKK-registrering för underskrift av Göteborgspolisen blev det lite panik när den inte blivit återsänd till oss inom anständig tid.

Vid samtal med Gbrgs-polisens starke man inom hunderiet, Leif Carlsson, under fredagskvällen visad det sig att ansökan troligen hade fastnat i polismyndighetens internpost och där blivit fördröjd (myndigheter har ju inte så bråttom precis).

Nåväl, Leif som själv
är uppfödare och gammal kompis till oss var som alltid lika trevlig och tillmötesgående. Han lovade att skicka en skannad kopia till SKK via sin mail istället. Vi får hoppas att det fungerar så att reg.bevisen anländer hit innan veterinärbesiktning och chippning före valpleveransen.

Under lördagen kom valpköparna
för att välja ut sina småttingar. Hela gården var smockad med familjer och bilar. Mycket trevligt att träffa alla poliser, väktare och SBK:are. Två av dem tar för övrigt sin fjärde hund från oss. En tar sin andra.

Efter ett par timmar
hade köparna beslutat sig och alla verkade nöjda. För första gången behövde Lisa och jag inte styra upp valen utan alla tog sannolikt den valp de förtjänade. Den svarta hanen som vid två veckors ålder blev biten i svansen har vi i samråd med veterinären beslutat oss för att behålla för vidare kontroll.Registreringshandling som kom på avvägar hos polisen i "pangstaden" GöteborgGänget i valplyan. Det gäller att snabba på med fotandet innan de hoppar över