kennelnytt

kennelnytt

Y3-kull 8 veckor och leverans

kennelnyttPosted by Hasse Sun, April 05, 2015 15:05:51
Idag söndag 5/4-15 har det varit valpleverans. Sex stycken Y3-are har fått nya hussar och mattar. Kul med hundfolk som är nöjda och återkommer gång på gång. Västervikspolisen "Jocke" har nu tagit sin fjärde hund med prefixet HasseMans.

Förutom vår inhemska polis, väktare och SBK:are så har också valp hämtats av Astri från Oslo med förflutet inom Norska Försvaret. För hennes valp Yrrol blev det extra stämplar och diverse passkrångel. Norska tullen har nämligen synpunkter på både hundar, "svenska medborgare" och EU-migranter som rör sig över gränserna.

Den sjunde valpen, Yoker, som blev biten i svansen vid 2 veckors ålder, behåller vi själva än så länge . Det behövs lite fortsatt uppföljning och eventuell åtgärd av veterinär. Yoker är garanterat en jäkla bra hund..., om än med labradorsvans.Västervikspolisen "Jocke" bestämde sig denna gång för helsvarta valpen YassoFör väktare Mattias (förare på mamma Raja) blev det helsvarta valpen YakkoSist ut under söndagen blev Katrin från Eskilstuna med härliga tikvalpen Yrra.